Aanspreekpunt op Aruba

Het beheer van de vakantiewoning is in handen van Aruba Living Today. Bij aankomst bij de woning wordt u door Julie of een van de andere medewerkers van Aruba Living Today ontvangen. Zij zorgen dat u de sleutels ontvangt en leggen alles aan u uit.

Tijdens uw verblijf kunt u met uw vragen te allen tijde bij een van hen terecht.

Extra service

Aruba Living Today kan ook aanvullende diensten verzorgen:

  • Zij kunnen de eerste boodschappen voor u verzorgen zodat er bij aankomst alvast een drankje in de koelkast staat en dat het ontbijt voor de eerste dag geregeld is. U geeft tijdig een boodschappenlijstje door. ( 25 dollar + uiteraard kosten boodschappen)
  • Tussentijdse schoonmaak
  • Heeft u andere wensen laat het ons weten.

De kosten voor eventuele aanvullende diensten worden door Aruba Living Today aan u berekend. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.

Reizen naar Aruba

Vanuit Nederland is Aruba bereikbaar per vliegtuig.
Directe vluchten worden uitgevoerd door KLM en TUI Fly en duren ongeveer 10 uur.

Enkele sites waar vliegtickets te boeken zijn:

Houd wel rekening met de volgende aandachtspunten:

  • Gedurende het jaar blijven ticketprijzen wijzigen, zowel naar beneden als naar boven. Het is moeilijk aan te geven wanneer er het beste geboekt kan worden. Wel is het zo dat de prijzen zeer uiteenlopend kunnen zijn.
  • Er worden tickets aangeboden door heel veel verschillende aanbieders. Let wel dat een groot aantal aanbieders niet bij de SGR/ANVR aangesloten zijn en dat uiteindelijk de prijsverschillen onderling minimaal zijn.
  • Het voordeel van het ticket boeken via het reisbureau is, dat wanneer er een package afgenomen wordt, (bijvoorbeeld vlucht + autohuur) er slechts aanbetaald hoeft te worden en dat de resterende reissom enkele weken voor vertrek betaald kan worden.
Auba home restaurant - ALGEMENE INFORMATIE

RESTAURANTS GOED TOT ZEER GOED

Eten & drinken

De restaurants op Aruba zijn over het algemeen goed tot zeer goed te noemen. Natuurlijk kunt u voor uw diner of drankje uitstekend terecht in de gezellige restaurantjes en cafeetjes in Oranjestad. U heeft de keuze tussen de Antilliaanse, Zuid-Amerikaanse, Aziatische of de Europese keuken. Verder heb je ook de Amerikaanse keuken, niet alleen de fastfoodketens Wendy’s, Pizza Hut, Taco Bell, McDonald’s, maar ook Hooters, Tony Roma’s etc. Het is immers een Amerikaans georiënteerd eiland, of je ervan houdt of niet . Het prijsniveau; in deze gelegenheden kost een lunch of diner ongeveer USD 15 tot 30. In eenvoudigere etablissementen moet u op USD 10-15 rekenen. Frisdrank kost gemiddeld USD 1,50-2,00, een biertje ca. USD 2-3,50 en een alcoholisch drankje ongeveer USD 4. Het leidingwater kunt u gewoon drinken, mineraalwater is overal te koop.

Ster sterretjes bl gl s - ALGEMENE INFORMATIE

GENIET VAN EEN HAPJE EN EEN DRANKJE EN VAN ELKAAR

Restaurants & Bars

Aruba Home duiken 2 - ALGEMENE INFORMATIE

EEN PRACHTIGE BESTEMMING

Duiken & snorkelen

Aruba is een prachtige bestemming als je van snorkelen en duiken houdt. De onderwaterwereld op Aruba is rijk aan allerlei soorten bontgekleurde tropische vissen, zoals blauwe papagaaivissen en koffervissen. Ook vind je er zeeschildpadden, zeepaardjes en kleurrijke koralen. Rondom het eiland zijn er voldoende scheepswrakken te vinden waar je kunt duiken. Via de diverse duikscholen kun je je PADI duikbrevet halen. Toch niets mooiers dan een duikcursus te volgen op een van de meest aangename eilanden ter wereld.

Een bijzonder mooie plek om te snorkelen is de monding van Baby Beach. Je hoofd onder water en je leeft in een totaal andere wereld.
Let op: Treed niet buiten de monding vanwege een sterke stroming, veel toeristen zijn hier al in moeilijkheden gekomen.

TEE TIME SPOT MET TOEKOMST

Golfen in Aruba

Stel je voor! Op Texel een volwaardige 9 holes baan, een 18 holes champignonship baan en een nieuwe 27 holes baan in voorbereiding. Texel zou gelijk dé golfspot van Nederland zijn. Helaas zal dit wel een fantasie blijven.
Op Aruba, een eiland dat net zo groot is als Texel, hebben ze deze fantasie wel omgezet in realiteit. Het Caribische eiland beschikt over twee uitstekende golfbanen en er zijn vergevorderde plannen voor een 27 holes baan. Aruba wordt, als alle plannen gerealiseerd zijn, een belangrijke golfbestemming in het Caribische gebied.

Tierra del Sol 
De ligging en het uitzicht van Tierra del Sol, de enige 18 holes golfbaan op Aruba (The Links at Divi Aruba telt 9 holes), zijn prachtig. Hoewel de baan nergens heel vlak langs de zee ligt is de Caribbean Sea op een groot aantal holes zichtbaar

The Links At Divi Aruba
De tweede baan van Aruba is de 9-holes The Links At Divi Aruba. Deze golfbaan bij Druif Beach werd eind 2004 geopend door onze eigen prins Pieter-Christiaan en Prins Albert van Monaco.
De 9-holes baan is geraffineerd aangelegd rondom Divi Village Golf & Beach Resort.

Vakantiewoning Aruba ezels - ALGEMENE INFORMATIE
Ster sterretjes bl gl s - ALGEMENE INFORMATIE

“We hebben twee heerlijke weken gehad op Aruba, niet in het minst mede door ons verblijf in uw mooie huis. We hebben het bijzonder naar het zin gehad, in het huis was alles aanwezig waar behoefte aan was. Ook de ontvangst door Christien was dik in orde en wilden wij iets weten konden we bij haar terecht. Nogmaals dank dat we in uw geweldige huis mochten verblijven.”

FAM STEEGSTRA, DEN HELDER

“We vonden de ruimte en de huiselijke sfeer een verademing. Een geweldige plus is de internettoegang die het mogelijk maakt om via Skype voor 1,7 eurocent per minuut naar Nederland te bellen. Samen met alle basisvoorzieningen een prima “home away from home”

RAOUL EN FAMILIE, DELFT

Klimaat

De ABC eilanden liggen geografisch en klimatologisch gezien op dezelfde lijn. Er heersen tropische temperaturen, gemiddeld tussen de 28-30˚ C. De koele noordoostelijke passaatwind is kenmerkend voor de Benedenwindse Eilanden en zorgt voor een aangename verkoelende bries. de eilanden vallen buien de zogenaamde orkaanzone. De meeste regen valt in de periode juni tot en met november. Het grootste gedeelte van de dag is het gewoon zonnig, terwijl in de namiddag een kortstondige, heftige regenbui voor verfrissing kan zorgen. De warmste maanden zijn augustus tot en met oktober, omdat het in deze maanden minder waait. Het hoogseizoen loopt van half december tot half april.

Vakantiewoning Aruba temperatuur2 - ALGEMENE INFORMATIE
svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - ALGEMENE INFORMATIE
“Geniet en creëer mooie nieuwe herinneringen op Aruba”

ARUBA, ONE HAPPY ISLAND…

svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - ALGEMENE INFORMATIE